TERNION - traditsioonilise sularaha ja privaatsuse kontrollimise erinevuste muutmine!

Tere sõber, täna tutvustan Ternioni projekti ja määrab Ternioni projekti väärtuse, järgmise ülevaate:

Mis juhtus 



Ternion on ainulaadne internetipõhine satelliiditeenus ja operatsioonisüsteem. 

Ternioniga saate: tänu ajastule ja kogu oma vara vabale ringlusele igal ajal ja kõrgema hinnaga saab Fond usaldusväärselt toetada. 

Ternion tegi vahet traditsioonilises traditsioonis ja lõpus. Suurepärane! 



Ternioni kolmas sammas: Ternion Exchange ja Ternion maksed Ternioni likviidsusfondi koalitsioonile. Ternion ühendab finantsaruannete turvalisuse vahetuskursi aknas. See pakub Ternion'ile palju vahetut maailma krüptokursside maailma vanimat valuutat ja uut maailma. Likviidsuse suurenemise ja keskpanga turul hõlmab Ternion Exchange detsentraliseeritud platvormi (DEX).



Ternion Exchange pakub lihtsat, turvalist ja ainulaadset kliendituge. Makseviis võimaldab Ternioni klientidel ja äripartneritel iga päev oma privaatsust investeerida. 

Ternioni juhtimissüsteemi raames on kõik fondid - sisendkrediidipõhiste likviidsustoetuste Ternion Fundi sisemenetlused. Finantsmudel Ternion sõltub ka Ternioni likviidsust toetavatest kommertsturgudel, nagu ka Ternion Avengersi abisaajate tegevus. Exquisitely ühendatud TRN-kood koos Ternioni koordinaatori protsessiga, mis on aluseks kõigile Exchange Ternioni ja Ternioni maksetega seotud maksete muutustele. See kasulik süsteem võib tuua kaasa suurema nõudluse TRN-koodi järele, mis suunatakse juhtidele ja mille tulemuseks on homogeense tarne- ja elektritariifi loomine. 

Soovituslikud tunnused: 
TRN on sadama juhtimine, mis võimaldab kasutajatel saavutada eri tüüpi Ternioni ökosüsteemi. 

TRN on ERC20-le vastav kood, mida kasutatakse märkide ja platvormina muudatuste tasumiseks või ülekandmiseks Tokensile ja Ternioni börsile. Lisaks on tegevuskoodid lisatud kõigisse ERC20 sildidesse, millest saavad kasu kõik Ternioni metsanduse töötajad. 

Miks investeerida Ternionisse? 

See arusaam tuleneb kiire veebirakendustest, mis muudab selle paremaks mitte ainult ettevõtete jaoks, vaid ka kaubandusettevõtete jaoks. 

Ternion tegeleb iga-aastaselt ettevaatusega ja internetis, et tagada arusaamine ja usaldusväärsus inimestele edasise arengu kohta.

Ternion Securities on Euroopa ametiühing ja toetab kõiki Euroopa kaubaveo eeskirju. 

Sellel privaatsusel on täielik klienditoeteenus, sealhulgas kõrgeim juhtimisteenus, mis aitab klientidel Ternioniga seotud probleemide või probleemide korral. 

Näited näiteks markeeringud 
: TRN- 
koodi programm: ERC20 Sihtmärk 
: 95 000 000 TRN 
Märgid enne märgi: 22 500 000 TRN 
ICO kokkuvõte: 53 500 000 TRN 
Enne: 28. juuni 2018. inimesed 

ICO 

ümmargused 29. juuli kursimuudatused 29. august: 1 TRN 0,65 USA dollarit 

ring B august 30 Liitumiskuupäev: okt 30, hinnamuutus: 1 TRN US $ 2,10 

C-seeria 1. detsember 30. taseme muutus: 1 TRN 3,23 USA dollarit

Kattekate: 5 000 000 

Tugev kate: 65 000 000 




Tegevuskava: 




Ternioni ökosüsteemi töös on meie esimene eesmärk vähendada oluliste kaotatud aja hulka ja anda abi Ternioni ökosüsteemile kohe pärast müüki. See annab meile väga olulise võimaluse konkurentide vastu, kes lisavad ülemineku hetke pärast ICO-d. Nendel teekaartidel on Ternioni ökosüsteemi arendamiseks mitmeid strateegiaid.



Siin on kirjeldus mulle, kuidas saada hea ja usaldusväärne usaldusväärne külastus, külastage saidil olevaid linke: 



Ico cryptones

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы

What is Netscouters ???

Chì ghjè u Prughjettu Ternion ???