Ternion Επισκόπηση πλατφόρμας ICO



https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty


Το Ternion είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών ανταλλακτικών με άδεια χρήσης, ενσωματωμένη με τις υπηρεσίες Fiat Gateway και εμπορικές υπηρεσίες. Στόχος του είναι να αυξήσει την προσφορά της αγοράς συναλλάγματος Crypto με σύγχρονες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που συνδέονται με ένα ανεξάρτητο χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο διευκολύνει την καινοτομία στην κρυπτοθεραπευτική χρηματοδότηση και προωθεί. Επιπλέον, ο Ternion θα προωθήσει την κρυπτογράφηση-χρηματοδότηση αναπτύξει ένα κρυπτογραφικό νόμισμα που παρέχει πραγματική υποστήριξη για κερδοφόρες επιχειρήσεις και δεν στηρίζεται στην κερδοσκοπία αλλά στις φυσικές δυνάμεις της αγοράς.
Η πλατφόρμα έχει κοινότητας Ternion θέλει να ασχοληθεί με μερικές από τις προκλήσεις που Crypto νομισματικό σύστημα που αντιμετωπίζει σήμερα, όπως η έλλειψη εμπιστοσύνης στο ICO σχετικά με την αξιοπιστία των ψηφιακών στοιχείων, ο χρόνος κρυπτογράφηση με χαμηλότερες προδιαγραφές από εκείνες που θεσπίζει τις παραδοσιακές χρηματιστηριακές εταιρείες και τις δυσκολίες στην εφαρμογή του κρυπτογραφικού ως μέθοδο πληρωμής.





Οικοσύστημα Ternion
Το οικοσύστημα Ternion αποτελείται από τρία στοιχεία που λειτουργούν μαζί και Ternion (Α.Φ.Μ.) υποστήριξη ως χρήσιμο νόμισμα πλατφόρμα.
ανταλλαγή
Ανταλλαγή Ternion είναι προσαρμόσιμη, αποδοτική και αποτελεσματική πλατφόρμα ανταλλαγής που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν την κρυπτογράφηση κρυπτογράφηση, η Fiat για την κρυπτογράφηση και την κρυπτογράφηση. Ο κύριος σκοπός της ανταλλαγής είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση dulmálsmiðlarum.
Τρόπος πληρωμής Ternion
Η υπηρεσία πληρωμών διευκολύνει τις πληρωμές μεταξύ προμηθευτών και πελατών τους. Οι χρήστες λαμβάνουν χρεωστικές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν. Οι προμηθευτές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να λαμβάνουν τις επεξεργασμένες πληρωμές στη λειτουργία διανομής Fiat ή Crypto Distribution Mode.
Ternion Liquidity Fund
Αυτή είναι η ουσία των άλλων δύο παραγόντων. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει πληθωρισμός για τα TRN και δεν θα εξοικονομηθούν σωρευτικά κεφάλαια για ανάπτυξη στην πλατφόρμα Ternion.
Ternion Token
Το TRN είναι ένα σύμβολο που είναι συμβατό με το ERC20, το οποίο χρησιμεύει ως εικονίδιο χρησιμότητας στην πλατφόρμα για να καταβάλει τέλος για τη διαίρεση ή τη μεταφορά συμβόλων στο Χρηματιστήριο Ternion. Επιπλέον, τα σύμβολα παρέχουν συμβατότητα με όλα τα συμβατά σήματα ERC20 που ωφελούν όλους τους χρήστες του οικοσυστήματος Ternion.
Γιατί να επενδύσετε στο Ternion;
Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη με εφαρμογή για κινητές πλατφόρμες και εφαρμογές web που ενδιαφέρουν όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους επενδυτές.
Η Ternion πραγματοποιεί μια ετήσια ανασκόπηση των δραστηριοτήτων και των εργασιών στο φόρουμ για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας και περιλαμβάνει την υπηρεσία Öffnagement, τον πελάτη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε προβλήματα ή ζητήματα σχετικά με το Ternion.


Παράμετρος ICO Ternion (TRN πήρε)
Token: TRN
Κώδικας δεοντολογίας: ERC20
συνολικό σύμβολο: 95000000 TRN
σύμβολο παράδοσης εκ των προτέρων: 22500000 TRN
παράδοση σημείου στο ICO: 53500000 TRN
Forsala Ημερομηνία: ενεργό μέχρι τις 28 Ιουνίου 2018.
Ημέρα ICO:
γύρο Α στις 29 Ιουνίου 29 Αυγούστου συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 0,65 δολάρια ΗΠΑ
γύρο B 30 Αυγούστου 30 Οκτωβρίου του 2009 συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 2,10 δολάρια ΗΠΑ
στρογγυλή C 1η Νοεμβρίου, 30η. Δεκέμβριος συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 3,23 USD
Softcover: 5.000.000 Hardcover: 65.000.000







Λεπτομερείς πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: https://ternion.io
Λευκή Βίβλος https://ternion.io/TernionWhitepaper_fr.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Τηλεγράφημα: https: //t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
https://ternion.io/?utm_ source = bitcointalk & utm_blog = bounty

ico cryptones
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010260

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы

What is Netscouters ???

[Bounty] [TRN] Ternion Babban Kyauta Ayyukan | Dubi Kamfanin Gudanarwa - $ 40