Ternion - Hybrid Corp. Exchange sa Fifetime Gateway i Integrated Merchant Services









https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty


Turnon je regulatorna kreditna razmena zasnovana na estonskim korigovanim korupcijskim korupcijama i korupcijskim korupcijama na osnovu korupcije i nudi rješenje za obradu plaćanja.Nakon što je kupio sličnu licencu za Hrvatsku za NASDAQ, Turnon O i Turnon OL rade u potpunosti tokom 2018.


Pokrenuta Startup Platforma. Turnonov ekosistem je sastavljen od tri stuba: Ternion Exchange, Ternion Payment i Ternion Fond za likvidnost. Turnon štiti tradicionalne finansijske platforme koje su horeavokoroza
Okvir za razmenu je unutra. Pobednik Terniona obezbeđuje nesmetan transfer između valuta i novog sveta kriptokutencija. Turnon Exchange će dodati decent platformu za razmjenu (DEX) kao smanjenje tečnosti na rastu glavne razmjene.


Ukupna tržišna investicija za sektor kriptokvučnosti iznenada je povećala 600 milijardi dolara u posljednjih mjeseci 2017. Iako je Bactko razvio veliki deo razvoja, više od 200 milijardi dolara u budžetu povećalo je druge alternativne kriptokvučnosti (Altcoins) i pratilo isti trend. Ukupni obim trgovanja povećao se u istom periodu nakon što je dostigao 50 milijardi dolara za 24 sata u istom periodu, na isti način kao i prosečni obim New York Timesa. Uz potražnju za povećanom potražnjom na komercijalnoj platformi, nekoliko servisa za razmenu kuća (DOS) moralo je da se suoči, jer njihova infrastruktura nije bila spremna da poveća takav oštri rast obima trgovanja. Krajnji rezultati za korisnika bili su spori servis, mala prilika i značajni gubici u nekim slučajevima, jer trgovci nisu izgubili svoje otvorene pozicije.


Turnon je hibridna razmena šarotova sa teretnom kapijom i integrisanim trgovačkim uslugama.
Exchange Turnin je sistematska, licencirana ili centralna institucija koja dozvoljava Korppu da trguje sa korpom, hrvatskom i korupcijom. Nakon koraka IOO, postaću hibridna razmena. To će omogućiti pristojnu konverziju sa centralnim.
Turnon Payment Processor je gateway za plaćanje koji se može primijeniti na diskreciju proizvođača, a njegovi korisnici se suočavaju sa pitanjima vezanim za njega. Korisnici mogu takođe koristiti debitne kartice za plaćanje dizela. Kupci mogu odabrati da dobiju teret ili korumpirani prihvat za robu i usluge primenom Ternion API-a u metodu plaćanja. To može biti moguće u Exchange sistemu integracije.
Fond "Turnon Lucy" podržava dva poslovna modela i predstavlja kost u razmeni i novčanim procesorima. Fond je takođe odgovoran za kupovinu tone četvrtine profita kompanije i spaljivanjem za borbu za ekstremizam. Fond takođe čuva drugu četvrtinu sakupljenih sredstava, dostupnih budućem proširenju Terniona širom svijeta.


Postoji trend tržišnog fenomena koji može vidjeti obim trgovanja korporativne berze. Prve tri berze na tržištu, betemax, oxyx i binarni su relativno novi i oni ne nude trgovinu korporacijom.


Postoji samo jedna razmena valuta sa samo jednim CRPO-om, što je i dalje obim trgovanja manji od nove Corp.-Crypto Exchange. Na primer, Cracken je rangiran 11. kao CoinMarketCap, iako je postao operativan već dugo pre Corp. Mega Rally.


Sa najvećim volumenom ne nudi se mogućnost prenosa žice u sve nove valute u novoj razmjeni, na primer, Habibi i binarni. Pobednik je pobednik za razmenu razmene na tržištu. I radi novog tržišta korupcije u Fut-Exchange-u, to svakako može postati prekretnica.











U okviru Turnon CCC sistema, svi mehanizmi za generisanje prihoda kreirani su za održavanje razvojne fondacije Turnon. Kako je Turnonov finansijski model zasnovan na prirodnim tržištima koja takođe podržavaju tekuću struju, Turnin takođe aktivira korisnost token-a. TRN token je nekonstitucionalno povezan sa Turnon CCC sistemom, što je način pretvaranja naknada putem Prometne Exchange i Turnen Payment poslovanja. Ovaj mehanizam korisnosti može biti maksimalna potražnja za token TRN, što je dovelo do ciklusa ponude i tražnje, otišlo je u ekosistem.




















Buduća platforma za ovu platformu, buduće platforme obezbeđuju buduća rešenja sa investitorima koji ne mogu da urade vreme i uvek, uključujući promenu kreditne kartice ili uobičajenih cena i cena. Nalaze se ispod, pretražuju se na ovoj platformi. Putem potencijalnih korisnika koji su na svom mobilnom uređaju automatski spremni da sebe napuste bez svojih aktivnosti u svijetu. Želi izgraditi sistem koji razmatra obostranu korist između trgovaca i potrošača, kao i platformu koja može da podrži kontinuiranu stabilnost prodaje. Često se pronalaze investitori kako bi riješili ovaj problem, Ternion pruža inteligentna rješenja sa ovom platformom, koja rješava pristup i lako olakšava pristup njihovim računima. Pomaže







Za informacije


Web stranica: https://ternion.io/
Bela knjiga: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegram: https://t.me/TernionOfficial

https://ternion.io/?utm_ source = bitcointalk & utm_blog = bounty

Ico cryptones
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010260

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы

What is Netscouters ???

[Bounty] [TRN] Ternion Babban Kyauta Ayyukan | Dubi Kamfanin Gudanarwa - $ 40