TERNION

TERNION JE HIBRIDNA CRYPTO CHANGER S PHYTOMASS GATEWAYOM I INTEGRIRANIM USLUGAMA PRODAVATELJA. PROMJENA TERNIJA JE PRILAGOĐENA, LICENCIRANA I CENTRALIZIRANA SVRHA KOJA PROIZVODI CRYPTO, FIAT ZA CRPTOGRAFIJU I KRITPOGRAFIJU ZA TRGOVINU. U državi ICO PROMJENA će biti HIBRID. Ovo će biti centralizirano mijenjanje sa srednjom opremom.



O Ternionu
Ternion je hibridna digitalna imovina koju podržava financijski ekosustav koji podržava svoju likvidnost kroz profitabilnu poslovnu aktivnost. Evo što to znači za vas kao potpis: val za smanjenje i kolaps imovine. Platite s povjerenjem. Platite za robu i usluge koje koriste kriptokunvalu bez gubitaka i neuspjelih transakcija uzrokovanih fluktuacijama cijena. Primajte VIP tretman tijekom rada na Ternie Exchange. Uz popuste na brodu kada platite pristojbu s Ternionom. Platite online plaćanja u kriptoznoj valuti i primajte fiat ili bilo koji drugi novac s Ternion Paymentsom. Kada pridonese Ternion Initial Coin Ponudi, dobivate više od samo znaka - dobivate pristupni prolaz u budućnosti gdje je kriptotalnost pouzdan financijski alat za potrošače, trgovce,
značajke
Unutar Ternie ekosustava, svi unutarnji mehanizmi za stvaranje prihoda usmjereni su na održavanje Fonda Likvidnosti Fonda. Baš kao što Financijski model Terniona ovisi o prirodnim tržišnim silama kako bi podržao Ternionovu likvidnost, primjenjuje se i korisna funkcionalnost Ternion tokena. TRN token je izuzetno dobro integriran u eksterni Ternion, koji služi kao metoda razmjene naknada koje su sklopili Ternion Exchange i Ternion Payments. Ovaj uslužni mehanizam može dovesti do veće potražnje za TRN token, koji se zatim vraća u ekosustav. sadržani ciklus ponude i potražnje. Ternion Exchange je regulirani, licencirani i centralizirani entitet koji omogućuje kripto da kriptira, zatraži kripto i kripto u trgovinsku trgovinu. U postkonfaktorskoj fazi razmjena će postati hibridna. To će omogućiti decentraliziranu razmjenu centraliziranom. Ternion platni procesor je gateway za plaćanje koji se može implementirati prema vlastitom nahođenju poduzetnika i daje kartice svojim korisnicima. Korisnici također mogu koristiti debitnu karticu kako bi platili trgovce. Prodavači mogu odabrati primanje fiat ili cryptocurrency za robu i usluge primjenom Ternion API-ja u načinu plaćanja. To je moguće zbog integracije Burze u sustav. Fond Ternion Liquidity podržava dva poslovna modela i predstavlja okosnicu Exchange i Payment Processor. Fond je također odgovoran za otkup žetona, koji koristi četvrtinu dobiti tvrtke i spali ga u borbi protiv inflacije.
Tehničke informacije
Kompatibilnost sa sustavom ERC20 omogućuje kompatibilnost između svih oznaka sukladnih s ERC20, koja nudi značajne prednosti za bilo koji korisnik ekosustava Terniona. Reguliranje Ternion Exchange ima europsku licencu za kripto. №FVR000209FIX API IntegrationTernion će imati FIX API integraciju. Želimo premostiti integraciju integracije API-ja i integracije
Putokaz


Q1 2018 Početak razvoja razmjene.
Q2 2018 javna dostupnost. Pokretanje razmjene.
Q3 2018 Javna prodaja.
Q4 2018 Decentralized Excluded Beta. Zamijeni skup Margin Trading. Započinje decentralizirani razvoj razmjene. Razvoj bazena likvidnosti.
Q1 2019 počinje razvoj plaćanja Ternie. Pokrenut je desentralizirana razmjena. Plaćanja zatvorena beta. Zamijenite premijerno pokretanje.
Q2 2019 Pokretanje plaćanja.
Parametar ICO Ternion (TRN-token)
Oznaka: TRNToken protokola: ERC20Totale token: 95000000 TRNToken isporuka u pretprodaji: 22500000 TRNToken isporuka u ICO: Datum 53,500,000 TRNPresales: Aktivni do 28. lipnja 2018. godine.
DATUM IZ ICO-a:



Okrugli A 29. lipnja August 29 tečaja: 1 TRN 0,65 USD
Oko B 30. kolovoz 30. listopada tečajnog lista: 1 TRN 2.10 USD
Oko C 1. studenoga 30. rujna Tečajna lista: 1 TRN 3,23 USD
Navedeno spavanje: 5 000 000
Tvrdi poklopac: 65 000 000


SPAN

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы

What is Netscouters ???

[Bounty] [TRN] Ternion Babban Kyauta Ayyukan | Dubi Kamfanin Gudanarwa - $ 40